Marcel Ciolacu, anunț despre alegeri: ”Trebuie să se desfășoare atunci când românii vor fi în siguranță”

| 22 apr, 23:49

 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, miercuri seară, la B1 TV, despre proiectele pe care le are în perioada următoare și despre ce se va întâmpla cu alegerile locale și parlamentare.

 

 

 

"Momentan nu știm care sunt măsurile de relaxare. Cred că lipsa unei perspective clare induce populația către o anumită reținere. încă nu văd din partea Guvernului un plan economic clar.
Mă uitam la imaginile din Germania, unde lumea este în parcuri. Nu contest efortul făcut de către români, în schimb îmi lipsește perspectiva guvernului.
Presupun că au ieșit cu această relaxare din cauza unei presiuni economice. Nu avem un plan național de depășire a acestei probleme și poate lumea trebuie obișnuită cu relaxarea.
Mâine vom avea plen, fizic. Noi avem modificări și la ordonanțele Guvernului. Avem lege clară și cu exportul de bușteni. O să ne vedem de planul nostru legiferat în Parlament.
Noi am avut un proiect de lege, mâine este la votul final.Cred că alegerile trebuie să se desfășoare atunci când românii vor fi în siguranță. Dacă PNL a rămas ancorat în logica electorală, este cu totul altceva", a spus Marcel Ciolacu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ