Marcel Ciolacu anunţ că a discutat cu comisarul european pentru economie pentru a ”salva” PNRR

| 11 mai, 20:51

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, marţi seară, că a discutat cu comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, pentru a ”salva” PNRR, precizând că reprezentanţii Comisiei Europene au înţeles importanţa dialogului cu Partidul Social Democrat. ”La cât de rău arată acum lucrurile, premierul Cîţu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles”, a afirmat Ciolacu.

 

”Am discutat astăzi cu Paolo Gentiloni, Comisarul european pentru economie, despre cum putem salva Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Spre deosebire de Guvernul României, Comisia Europeană a înţeles importanţa dialogului cu Partidul Social Democrat. La cât de rău arată acum lucrurile, premierul Cîţu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.
Acesta susţine că, în timp ce majoritatea statelor şi-au trimis planurile naţionale Comisiei Europene, ”PNL şi USR nu respectă nici măcar regulile de bază cerute de CE”.
”Guvernanţii încă n-au înţeles că aceşti bani sunt pentru dezvoltarea României şi nu pentru alimentarea clientelei politice înainte de alegerile lor interne. Îi mulţumesc comisarului Gentiloni pentru dialogul constructiv şi mai ales pentru reiterarea sprijinului Comisiei Europene privind necesitatea unui dialog aprofundat cu toate forţele politice, cu sindicatele, patronatele şi societatea civilă pe tema PNRR”, a mai scris Ciolacu, potrivit News.ro.
Florin Cîţu a plecat marţi la Bruxelles pentru a negocia proiectele din PNRR.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ