Marcel Ciolacu anunţă că va începe o perioadă de reconstrucţie a organizaţiilor care au pierdut alegerile locale

| 27 iun, 19:47

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, anunţă că va începe "o perioadă de reconstrucţie" a organizaţiilor care nu au obţinut la alegerile locale funcţiile de primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ sau consiliile judeţene.

El a menţionat, în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, că în organizaţiile judeţene care au câştigat alegerile locale se vor organiza alegeri interne.

"Le-am propus colegilor să venim la Consiliul Politic Naţional, să declanşăm alegeri în toate judeţele unde s-au câştigat consiliile judeţene şi primarii municipii reşedinţă de judeţ, rămânând celelalte să intre într-o zonă de reorganizare. Nu există şi nu a fost o discuţie în ceea ce o priveşte pe doamna Firea", a spus Ciolacu.
El a subliniat că o susţine pe preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea.
"Categoric. A avut susţinerea mea şi la congres pentru a fi în cei doi prim-vicepreşedinţi. (...) În acest moment, categoric o susţin pe doamna Firea", a afirmat Ciolacu.

 

Tag-uri: marcel ciolacu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ