Marcel Ciolacu: Cătălin Cîrstoiu trebuia să facă până în acest moment conferinţa de presă

| 19 apr, 16:57

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL pentru Primăria Generală a Capitalei, ar fi trebuit să facă până acum conferinţa de presă în care să răspundă la toate acuzaţiile care i-au fost aduse în spaţiul public.

 

El a menţionat că alianţa PSD-PNL va avea candidat comun la Primăria Capitalei indiferent dacă medicul Cîrstoiu va rămâne sau nu în cursă.
"Eu nu cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă. Având o experienţă, spun eu, mai mare politică decât domnul doctor Cîrstoiu, i-am făcut o recomandare şi direct şi prin intermediul presei. Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă să ţină o conferinţă de presă, aşa cum am convenit cu domnia sa şi cu domnul Nicolae Ciucă, şi să explice toate aspectele apărute în spaţiul public. Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru. Până când domnul doctor Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei.(...) Din punctul meu de vedere, fără să deranjez pe nimeni, trebuia să facă până în acest moment această conferinţă", a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă în cadrul vizitei sale în Emiratele Arabe Unite.
Premierul a afirmat că cel târziu luni va avea loc o întâlnire cu Cîrstoiu şi cu Ciucă în care se va discuta despre acest subiect şi vor decide care este pasul următor.
"În momentul în care devii candidat sau om politic, ai şi sfătuitori, câteodată aceştia sunt de bine sau de rău", a menţionat Marcel Ciolacu.
Întrebat dacă, în cazul în care medicul Cîrstoiu se retrage din cursă, candidatul comun al alianţei ar putea fi un membru PSD sau un membru PNL, Ciolacu a spus: "Candidatul comun poate fi membru PSD sau membru PNL. Cred că perioada de independenţă a apus".

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ