Marcel Ciolacu, despre certificatul verde: ”Este tardivă o lege cu certificatul, în acest moment, este tardiv!”

| 19 ian, 17:35

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la Parlament, că este tardivă o lege cu certificatul verde, în acest moment, el precizând că a dat zeci de explicaţii pe acest subiect. Ştiu că este o Ordonanţă de urgenţă în vigoare, în ceea ce priveşte certificatul verde, a mai arătat liderul PSD, el menţionând că nu a fost de acord niciodată cu obligativitatea certificatului verde la locul de muncă.

 

Întrebat dacă proiectul certificatului verde este mort, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Nu a spus nimeni acest lucru”.
”Nu s-a discutat, am avut numai pe energie”, a precizat preşedintele PSD despre discuţiile din interiorul coaliţiei, arătând că ministrul Sănătăţii e cel mai în măsură să spună de ce nu mai este o prioritate.
”Cred că am dat zeci de explicaţii, în ceea ce priveşte certificatul verde, atât eu cât şi colegii mei, cât şi coaliţia cât şi ministrul. Este tardivă o lege cu certificatul, în acest moment, este tardiv. Mai mult, ştiu că este o Ordonanţă de Urgenţă în vigoare, în ceea ce priveşte certificatul verde”, a explicat Ciolacu.
Despre impunerea certificatului verde la locul de muncă, Marcel Ciolacu a spus că nu a fost de acord cu aşa ceva. ”Eu nu am fost de acord cu aşa ceva”, a arătat Ciolacu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ