Ciolacu, despre scandalul cu Nicuşor Dan: PNL şi USR PLUS ar trebui să îşi retragă candidatul, asta e o Românie normală

| 15 sep, 21:32

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi seară, în contextul înregistrărilor apărute cu Nicuşor Dan, că PNL şi USR ar trebui să îţi retragă candidatul din cursa pentru Primăria Capitalei.

"Eu sunt ferm convinsc că DNA se autosesizase. Să dai telefoane şi să intervii, culmea după ce te-ai făcut dirijarul spaţiilor verzi. Să nu punem la socoteală cine erau proprietarii, este o discrepanţă între imaginea creată de PNL şi USR. Ar trebui să îşi retragă candidatul, asta este o România normală. Eu vorbesc de lucruri morale şi decizii pe care trebuie să fie luate de politicieni, eu nu am logica lui Orban de a câştiga alegeri cu orice preţ", a declarat liderul PSD, potrivit RomâniaTV.net.

Citeşte şi Noi înregistrări în scandalul de trafic de influenţă: Nicuşor Dan a fost avertizat că Mihai Mitrache e un interlop

În cursul zilei de marţi, nouă parlamentari PSD au decis să îl reclame pe Nicuşor Dan la DNA, aducându-i acuzaţii de şantaj, luare de mită, trafic de influenţă, fals în declaraţii şi spălare de bani.

Citeşte şi Traian Băsescu, despre Nicuşor Dan: Pentru o astfel de înregistrare, nepotul meu a făcut trei ani de închisoare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ