Nicuşor Dan a fost denunţat la DNA de 9 parlamentari PSD. Reacţia candidatului la Primăria Capitalei

| 15 sep, 18:36

Nouă parlamentari PSD au decis să îl reclame pe Nicuşor Dan la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), aducându-i acuzaţii de şantaj, luare de mită, trafic de influenţă, fals în declaraţii şi spălare de bani.

Sesizarea la DNA vine după apariţia unei înregistrări audio, în care Nicuşor Dan intervine la Primăria Sectorului 4 pentru un controversat afacerist care a ridicat o construcţie în Parcul Orăşelul Copiilor.

Scandalul care l-ar putea costa Primăria Capitalei pe Nicuşor Dan: "E un trafic de influenţă". Cum se apără

Parlamentarii PSD care vor să-l denunţe pe Nicuşor Dan sunt Robert Cazanciuc, Daniel Zamfir, Şerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Carmen Mihălcescu, Oana Florea, Beatrice Tudor, Aida Căruceriu şi Florin Manole.

Citeşte şi Nicuşor Dan o dă în judecată pe Gabriela Firea: Ea nu poate înţelege 15 ani dedicaţi pentru apărarea unor principii

Candidatul unic al USR PLUS şi PNL a avut o reacţie faţă de această acţiune a parlamentarilor PSD, afirmând că acestora "le-a luat ceva curaj să intre" în clădirea DNA.

"Înțeleg din presă că șoferul lui Cătălin Voicu, senatorul Șerban Nicolae, și câțiva colegi parlamentari de-ai săi din PSD au fost la DNA să depună un denunț împotriva mea. Aș spune că le-a luat ceva curaj să intre în clădirea aia. Nu de altceva, dar acolo, așa cum bine știm, mulți pesediști intră, puțini ies", a scris Nicuşor Dan pe Facebook

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ