Marcel Ciolacu, despre scandalul din Parlament: Şi eu sunt siderat şi dezgustat de astfel de atitudini

| 09 sep, 21:30

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că este ”siderat şi dezgustat” de atitudinea colegilor săi de la USR şi AUR din Parlament şi este de părere că preşedintele Klaus Iohannis este responsabil pentru întregul scandal de la guvernare deoarece ”a încălcat spiritul Constituţiei” nedesemnând un premier din partea PSD.

 

”Când vorbeam acum câţiva ani de precedentele pe care o să le creeze USR-ul, că atitudinea de astăzi e aceeaşi ca cea creată acum câţiva ani, atunci era creată de USR, acum e creată de AUR. Normal este o fugă după imagine. Nu are nicio esenţă publică ceea ce se întâmplă în Parlament. Mai mult, duce la o scârbire a românilor faţă de politicieni. Şi eu sunt siderat şi dezgustat de astfel de atitudini”, a declarat Marcel Ciolacu, la B1TV, referindu-se la scandalul din Parlament.
Preşedintele PSD a adăugat că responsabil de scandal este preşedintele Klaus Iohannis.
”Totuşi, în Parlament trebuie să existe un dialog. S-a căutat acest moment de scandal. Cum s-a ajuns aici? Cred că ştim cu toţii. Avem un preşedinte al României, domnul Klaus Iohannis care a încălcat spiritul Constituţiei, nu a dat dreptul partidului care a câştigat alegerile, respectiv PSD, să desemneze un prim-ministru şi să aibă în cele 10 zile constituţionale, să încerce să îşi creeze o majoritate şi au forţat cu coaliţia pierzătorilor şi acum  vedem efectele cu toţii. Problema e că aceste efecte le văd toţi românii”, a declarat Ciolacu.
Şedinţa celor două camere ale Parlamentului pentru citirea moţiunii de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR a început cu scandal. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Roman (PNL), căruia preşedintele Camerei Ludovic Orban i-a delegat atribuţiile, nu a fost lăsat să conducă şedinţa, fiind determinat să plece de la tribună de parlamentarii AUR. Şedinţa de plen a fost condusă de preşedintele Senatului, Anca Dragu, potrivit News.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ