Marcel Ciolacu, despre starea de alertă: ”Am luat o decizie – tot ce ţine de sănătatea Românilor va fi votat de PSD!

| 15 iun, 19:15

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că Comitetul Executiv al PSD a decis să voteze în Parlament ”tot ce ţine de sănătatea Românilor”, însă nu prevederi, cum ar fi, de exemplu, achiziţiile directe. Ciolacu a afirmat că PSD va modifica Hotărârea de Guvern în Parlament şi va introduce deschiderea bisericilor.

 

”Nu avem nicio analiză de risc, nu avem nicio propunere de prelungire a stării de alertă. Cu alte cuvinte, nici noi, nici românii nu ştim, cu câteva ore înainte, ce se va întâmpla când va expira starea de alertă. Cu certitudine ştim un lucru: în spaţii închise se pot juca păcănele”, a afirmat, luni, MArcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD.
Acesta a precizat că se aşteaptă propunerile Guvernului.
”Aşteptăm să vedem cum este propunerea Guvernului şi cum atrată acest HG. Am luat o decizie în CEX – tot ce ţine de sănătatea Românilor va fi votat de PSD. Exclus să votămîn continuare achiziţii pblice directe care şi alte aberaţii care au fost trei luni şi care nu au ajutat pe nimeni, decât pe unii să se îmbogăţească”, a mai declarat Marcel Ciolacu.
Ciolacu a afirmat că PSD va accepta prelungirea stării de alertă pentru 15 zile.
”Ce doresc de la Guvern să ne explice de ce în spaţii inchise putem juca păcănele şi de ce în spaţii închise la biserică nu putem merge. Când avem dublă măsură, vă spun eu sunt singur lucru: când un guvern ia decizii prin dublă măsură, e un singur lucru, se numeşte corupţie”, a mai afirmat Ciolacu.
Întrebat dacă PSD va modifica Hotărârea Guvernului pentru prelungirea stării de alertă, în sensul intruducerii de prevederi referitoare la teatre, restaurante sau biserici, Ciolacu a spus: În ceea ce priveşte lăcaşele de cult, da”.

 

Tag-uri: Guvern, lege, psd
loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ