Marcel Ciolacu, discuţii cu premierul Viktor Orban despre priorităţile viitoarei preşedinţii la Consiliului UE a Ungariei

| 03 apr, 21:43

Premierul Marcel Ciolacu a discutat, miercuri la Palatul Victoria, cu omologul ungar Viktor Orban despre priorităţile viitoarei preşedinţii la Consiliul UE a Ungariei.

 

 

„Discuţie productivă la Bucureşti cu premierul Ungariei Viktor Orban despre priorităţile viitoarei prşedinţii la Consiliului UE a Ungariei. Guvernele noastre au un interes comun în dezvoltarea infrastructurii de transport Est-Vest”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri pe reţeaua X, fostă Twitter.
Preşedinţia Consiliului UE este deţinută de la 1 ianuarie a.c.  de către Belgia, până la finalul lunii iunie, apoi va urma Uganria, în perioada iulie-decembrie 2024 şi va fi preluată de către Polonia, în intervalul ianuarie-iunie 2025.
Premierul Ungariei Viktor Orban se află la Bucureşti pentru a participa, miercuri seara la Palatul Cotroceni, la consultările privind Agenda Strategică a Uniunii Europene, împreună cu şeful statului Klaus Iohannis, preşedintele Consiliului European Charles Michel, prim-ministrul Belgiei Alexander De Croo şi prim-ministrul Republicii Croaţia Andrej Plenković.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ