Marcel Ciolacu: ”Evaluarea miniştrilor o face prim-ministrul şi apoi vine în coaliţie!”

| 21 ian, 17:59

 

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, că evaluarea miniştrilor din Guvernul condus de Nicolae Ciucă trebuie făcută de prim-ministru şi apoi discutată în coaliţia de guvernare.

 

 

Afirmaţiile lui Ciolacu au fost făcute în contextul unor cereri publice de demisie a unor miniştri, precum ministrul Sănătăţii şi cel al Energiei.
"Evaluarea miniştrilor o face primul ministru şi apoi vine în coaliţie, dacă vrem să în trăim într-o coaliţie normală şi într-o Românie normală", a precizat liderul PSD.
Aceasta a subliniat că "PSD şi-a asumat cel mai greu minister şi cel mai important în plină pandemie".
"Haideţi să facem bine pentru români şi care sunt urgenţele românilor să le vedem exact şi nu anumite declaraţii de presă. PSD şi-a asumat această responsabilitate şi nu a stat în continuare cu sondajele de opinie şi în tribună să atace puterea. S-a implicat şi şi-a asumat cel mai greu minister şi cel mai important în plină pandemie, Ministerul Sănătăţii, cu curaj şi cu determinare", a adăugat Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu a vizitat, vineri, alături de ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, Centrul de Evaluare COVID-19 de la Spitalul orăşenesc Vălenii de Munte din judeţul Prahova.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ