Marcel Ciolacu îi acuză pe liberali că vor să vândă străinilor „ultimele perle ale economiei românești”

| 02 iun, 20:26

 

Marcel Ciolacu, președinte interimar al PSD, îi acuză pe liberali că vor să vândă străinilor și „ultimele perle ale economiei românești - CEC, Hidroelectrica sau Nuclearelectrica”.

 

 

 

„Nu au nicio limită! Și-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii și cioclii la vârful statului! Au dat tunuri de sute de milioane de euro în plină pandemie prin firmele de casă! Au vândut lemnul din pădurile țării! I-au vândut până și pe români la export pentru agricultura altora! Acum vor să vândă și companiile românești, ultima avuție a statului!!!! Am avertizat încă de acum 6 luni că această gașcă galbenă, extrem de lacomă, va încerca să vândă România bucată cu bucată. PSD nu va permite niciodată ca ultimele perle ale economiei românești - CEC, Hidroelectrica sau Nuclearelectrica să fie vândute străinilor”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.
Președintele interimar al social-democraților spune că PSD va lupta ca să oprească „jaful pe care politrucii liberali l-au pus la cale”.
„Avem o lege care deja a trecut de Senat, prin care se interzice orice vânzare a companiilor de stat pentru o perioadă de 2 ani. Mai miră pe cineva că Guvernul se opune și a dat punct de vedere negativ?! Pentru ei, România și interesele românilor nu există! PSD va lupta până la capăt pentru ca NICIO companie în care statul este acționar majoritar să nu fie înstrăinată”, conchide liderul social-democraților.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ