Marcel Ciolacu, întrebat despre președinția Camerei Deputaților: „Eu sunt șef la ciuma roșie”

| 29 sep, 17:10

 

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu afirmă despre președinția Camerei Deputaţilor, că „alea-s nişte funcţii când se creează nişte majorităţi” și că „eu sunt şef la ciuma roşie”, relatează News.ro.

 

 

 

Întrebat, marţi, dacă i s-a oferit lui sau unui alt membru din PSD funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor în schimbul susţinerii pentru Guvern, Marcel Ciolacu, fost deţinător al acestei demnităţi, a răspuns ironic „Cum să mi se ofere, de la cine să mi se ofere? Mă vedeţi aşa prost îmbrăcat? Alea-s nişte funcţii când se creează nişte majorităţi”.
„Ca să ce? Să fiu şef la Cameră două săptămâni până se împacă USR-ul cu aia, pe urmă te schimbă? Lucrurile trebuie să fie normale la cap! Asta nu-i ţara lui Papură Vodă!”, a afirmat liderul PSD la România TV.
Ciolacu a continuat ironiile, spunând că nu îşi doreşte funcţii.
„Mie nu-mi trebuiesc funcţii, dom-le! Eu sunt şef la ciuma roşie cât timp vor colegii mei şi cu asta am încheiat! Suntem în opoziţie. (...) Funcţiile în Parlament sunt nişte funcţii politice. Ele se obţin în urma creării unor majorităţi. Vedeţi o majoritate creată ca să merg eu?”, a adăugat Marcel Ciolacu.
El a mai spus că un gest de acceptare a unei astfel de înţelegeri s-ar răsfrânge asupra partidului, lucru pe care nu îl doreşte.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ