Marcel Ciolacu: ”Lor trebuie să le dea socoteală actuala putere care-l apără pe acest ministru iresponsabil!”

| 11 mar, 20:36

Marcel Ciolacu prezintă un scenariu cu privire la dezbaterea moțiunii simple împotriva „ministrului-catastrofă” al Economiei, Claudiu Năsui: „Cum ar fi ca în sala de plen să nu fie politicieni, ci antreprenorii disperați și familiile care trăiesc de luni bune din șomaj tehnic?”.

 

”Cum ar fi ca marțea viitoare, la dezbaterea moțiunii împotriva ministrului-catastrofă al Economiei, în sala de plen să nu fie politicieni?
Ci... în bănci să stea antreprenorii disperați, care contau pe granturile europene blocate din prostie, incompetență sau interese obscure de Năsui.
Să ia cuvântul patronii de firme românești obligați să renunțe la o parte din personal, care nu-și pot plăti angajații cu promisiuni liberale sau useriste.
Să fie prezente familiile care trăiesc de luni bune din șomaj tehnic, nu din contracte de zeci și sute de milioane de euro cu statul, precum reușește familia de bogătași Năsui!
Despre acești oameni este moțiunea noastră! Lor trebuie să le dea socoteală actuala putere care-l apără pe acest ministru iresponsabil!”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială, potrivit Antena 3.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ