Marcel Ciolacu, replică pentru Iohannis: „Să fiți trist că încă girați un astfel de Guvern”

| 18 sep, 16:55

Liderul PSD Marcel Ciolacu îi răspunde președintelui Klaus Iohannis, care i-a atacat miercuri pe social-democrați, după ce au votat în comisiile parlamentare creșterea pensiilor cu 40%. Președintele PSD îl acuză pe Iohannis că sacrifică elevii și pensionarii pentru „interesul electoral al PNL”.

 

„Tristețea lui Iohannis la adresa Parlamentului ar fi înduioșătoare, dacă legile care cerem să fie respectate nu ar fi fost deja promulgate de președinte!
Ați topit peste un miliard doar pentru primăriile PNL și ale aliaților fix înaintea alegerilor, dar spuneti ca nu sunt bani să dublați alocațiile copiilor și să majorați pensiile conform legii. Trist!
Haideți, domnule Iohannis, să vă dau eu câteva motive pentru care ar trebui să fiți trist:
- Ați lăsat copiii fără tablete, dar ați găsit bani să luați tablete pentru alegeri;
- Nu ați tipărit manuale, dar ați tipărit zeci de mii de afișe electorale cu care ați împânzit țara
- Ați abandonat mii de copii care nu au nici măcar acces la internet, dar ați permis ca secretarii de stat de la Educație să joace țonțoroiul în campanie electorală;
- Ați putut să nu deschideți școlile din zonele roșii sau galbene, dar le veți deschide pe toate pentru secțiile de votare;
- Ați refuzat să dați și acum măștile persoanelor vulnerabile, dar ați găsit bani să luați măști pentru alegeri la prețuri de 5 ori mai mari;
Să fiți trist, domnule Iohannis, că încă girați un astfel de Guvern
PS: Când vă uitați la interlopul Câine, amicul lui Nicușor Dan nu sunteți trist, domnule Iohannis?!”, a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook, potrivit Digi24.
Parlamentarii din comisiile reunite de buget-finanțe din Parlament au votat, miercuri, pentru majorarea pensiilor cu 40%. Au fost 20 de voturi pentru. Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că "dacă s-ar aplica tot ce au votat ei, ar costa peste 6% din PIB. E evident că acești bani nu există". "Astfel de apucături am mai văzut în vremea lui Dragnea".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ