Marcel Ciolacu: Să îşi asume PNL dezastrul din Bucucureşti. PNL şi USR îl susţin pe Nicuşor Dan

| 17 ian, 17:54

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că PNL ar trebui să îşi asume „dezastrul din Bucureşti”, deoarece acest partid împreună cu USR au susţinut candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

 

„Nicuşor Dan este candidatul PNL si al USR. Să şi-l asume. Nu contează că suntem în coaliţie. Să îşi asume PNL dezastrul din Bucucureşti. PNL şi USR îl susţin pe Nicuşor Dan. Ăsta este adevărul. Nu cred că se poate supara cineva din PNL că spun acest lucru”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni la RTV.
Liderul PSD a mai subliniat că şi la Primăria Sectorului 1 nu a câştigat alegerile Clotilde Armand, fiind vorba de fapt despre o fraudă electorală acolo.
„La Primăria Sectorului 1 au votat românii, dar acolo s-au furat voturile. S-a demonstrat. Nu cred că cineva va mai accepta vreodată să se întâmple. Nu ştiu de ce instituţiile statului nu şi-au făcut treaba, aştept şi eu să aflu. Întotdeauna există manipulare la vot, şi nu numai în România. Doamna Clotilde Armand, chiar dacă este din partea USR, a fost susţinută de PNL şi de USR. Dânsa nu înţelege de ce se duce la Primărie”, a mai explicat Ciolacu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ