Marcel Ciolacu vrea măsuri de testare a angajaţilor şi oamenilor care intră în restaurante, teatre şi muzee

| 31 mar, 19:28

Marcel Ciolacu a cerut din nou autorităţilor să retragă măsurile aberante impuse. Liderul PSD a propus testarea regulată a angajaţilor şi decontarea din impozit a costului testelor rapide achiziţionate de orice companie din ţară, precum şi redeschiderea restaurantelor, teatrelor şi muzeelor, cu intrarea oamenilor doar după un test rapid negativ la COVID, costurile testării fiind decontate de aceste instituţii.

 

„Retrageţi măsurile aberante, testaţi pentru normalitate! Renunţaţi la restricţiile fără logică, precum închiderea magazinelor la ora 18.00! Aceasta este condiţia obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului pandemiei. Fiindcă noi avem soluţii eficiente, voi ştiţi doar să provocaţi haos şi tensiune socială!
- Deduceţi din impozit costul testelor rapide achiziţionate de orice companie din ţară pentru testarea regulată a angajaţilor;
- Redeschideţi restaurantele, teatrele sau muzeele, cu intrarea doar după test rapid negativ şi decontaţi acestor instituţii costurile cu testarea;
- Testaţi prin sondaj profesorii şi elevii suspecţi sau contacţii lor pentru a păstra şcolile deschise şi în cazul apariţiei unor infectări în sălile de clasă.
Despre asemenea măsuri cu impact concret putem discuta dacă aţi avea un dram de raţiune! Înainte, însă, anulaţi aceste restricţii care fac oamenilor mai mult rău decât bine. Si, mai presus de orice, încetaţi să-i mai jigniţi şi ameninţaţi pe românii care protestează când voi, de la Voiculescu la Turcan, sunteţi primii care nu respectaţi regulile elementare anti-COVID!”, a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ