Mare atenție la ,,Deciziile anuale de impunere'' trimise de ANAF. Sunt pline de VENITURI INEXISTENTE

| 11 oct, 09:36

E mare foame de bani la buget. ANAF a ajuns să ia la puricat ,,Declarațiile de venit'' din 2012. Și nu oricum, ci pe fugă,  inventând venituri inexistente.

În cele ce urmează vă prezint un astfel de exemplu. Sub numărul de înregistrare 6624437, ANAF sector 2, trimite unui contribuabil onest o nouă ,,Decizie de impunere anuală'' pe 2012 pentru o diferență în plus de 1070 de lei, reprezentând contribuțiile la asigurările sociale de sănătate. Contribuabilul menționat a mai primit o astfel de ,,Decizie de impunere'', pentru 2012, în 2013,  și atunci a achitat o diferență în plus de 1516 lei. Pentru că tot timpul sunt în sus, adică numai statul are de luat. Contribuabilul se întreabă, legitim, câte decizii de impunere o să mai primească pentru 2012.

Dar asta nu este tot. În noua ,,Decizie de impunere pentru 2012'', contribuabilul apare cu venituri din investiții în valoare 3276 lei, în condițiile în care nu este acționar pe nicăieri, ci un biet lefegiu, care aşteaptă, umil, ca angajatorul să-i plătească salariul și impozitele aferente către stat.

,,Decizia de impunere'' la care fac referire a ieșit de la ANAF Sector 2 cu numărul 6624437, pe data de 05.10.2017.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ