Mare bucurie în familia prezidenţială. Elena Băsescu a dat vestea cea mare

| 14 iul, 2014

Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui României, este din nou însărcinată. Anunţul a fost făcut în cadrul emisiunii "La Măruţă" de la Pro Tv.

Elena Băsescu, fiica cea mai mică a preşedintelui României, Traian Băsescu, este din nou însărcinată. Anunţul a fost făcut în cadrul emisiunii "La Măruţă" de la ProTv, chiar de prezentatorul emisiunii, care susţine că ştie acest lucru din surse sigure.

Cu toate acestea, se pare că acest lucru era de aşteptat după ce vedeta a mărturisit recent că îşi mai doreşte un copil înainte de sfârşitul anului. Tânăra mămică şi europarlamentar mai are o fetiţă pe nume Sofia Anais, în vârstă de 10 luni.

"Foarte curând îmi doresc să redevin mamă. Îmi doresc să am al doilea copil până la jumătatea anului viitor. După campania electorală pentru europarlamentare, aş vrea să redevin mamă. Îmi doresc trei copii", spunea Elena Băsescu înainte de Paşte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 iul, 2014
MISTRETUL JAPONEZ
TOANTA LU TATA
PĂI DE ACUMA CACĂ MULŢI PLOZI SĂ POATĂ CHELTUI BANII MACACULUI DE LA COTROCENI CARE I-A LUAT DE LA BERCEA ŞI DE LA ALŢI INTERLOPI ............

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ