Marele fotbalist Pele se confruntă cu probleme de sănătate

| 13 noi, 2014

Fostul internaţional brazilian Edson Arantes do Nascimento 'Pelé' a fost spitalizat miercuri la Sao Paulo, în urma unor dureri de stomac care l-au obligat să-şi anuleze participarea la un eveniment promoţional, au informat surse medicale citate de EFE.

Pelé, în vârstă de 74 de ani, a fost dus cu ambulanţa din Santos la Sao Paulo, la 78 de kilometri distanţă, pentru a fi tratat la Spitalul Israelit Albert Einstein, potrivit purtătorilor de cuvânt ai fostului jucător de fotbal, citaţi de mass media locale.

Pele a fost internat la centrul medical la 20.00 ora locală (22.00 GMT) şi a fost supus unei serii de examinări medicale, conform buletinului difuzat de spital, unde a mai fost internat în 2012 pentru o operaţie la şold.

Fostul atacant, considerat cel mai bun jucător brazilian al tuturor timpurilor, trebuia să participe miercuri seară, la Santos, la lansarea unei cărţi despre Muzeul Pelé.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ