Maria Grapini: nu voi fi remaniată

| 27 sep, 2013

Ministrul pentru IMM, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a declarat, vineri, la Băile Tuşnad, că rămâne în echipa guvernamentală, nefiind vorba despre remanierea ei şi că nu are şi nu a avut niciun conflict cu premierul Victor Ponta.

"Vreau să fiu foarte directă, ştiu că supăr când sunt directă, aţi văzut şi zilele trecute, şi vă liniştesc, nu mă remaniază, ca să fie clar, deci rămân mai departe cu dumneavoastră", a spus Maria Grapini, în timp ce le vorbea participanţilor despre solidaritate şi parteneriat între administraţiile locale, mediu de afaceri privat şi structura guvernamentală, conform Mediafax.

Întrebată, ulterior, de jurnalişti, dacă a clarificat cu Victor Ponta problema remanierii sale din funcţia de ministru, Maria Grapini a spus că nu a existat cuvântul "remaniere" în dialogul cu premierul.

"Cuvântul remaniere nu a existat în acest dialog. Nu aveam nimic de clarificat, pentru că transcriptul dezbaterii de două ore şi ceva a rezolvat totul. Eu am criticat şi o parte şi alta - şi partea privată şi cea publică - şi dacă unei părţi a presei îi plac lucrurile spumoase şi a tăiat din context, asta e. Eu îmi fac treaba încercând să aduc un plus de imagine guvernării, pentru că de aceea am acceptat să fac parte dintr-o guvernare. Fac parte dintr-o echipă, nu pot să fac nici pe turism şi nici pe IMM-uri decât colaborând cu ceilalţi miniştri. (...) Deci, nu am şi nu a fost niciun conflict cu premierul", a explicat Maria Grapini.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ