Marian Munteanu despre desemnarea sa drept candidat la Primăria Capitalei: Este un act de curaj, de responsabilitate

| 12 apr, 23:54

Marian Munteanu consideră că desemnarea sa de către liberali pentru a candida la Primăria Capitalei reprezintă un act de curaj, arătând că se simte profund legat de bucureşteni.

"Simpla invocare a mea în această discuţie este o onoare pentru mine. Am un respect deosebit pentru PNL - un mare partid al istoriei noastre şi văd în această posibilitate o deschidere până acum în istoria politică recentă faţă de societatea civilă. Văd un început al unui parteneriat între un partid - PNL - şi organizaţiile societăţii civile, care să ducă la o primenire reală a vieţii noastre politice. Este un act de curaj, un act de responsabilitate", a spus Munteanu în şedinţa Biroului Politic Naţional al formaţiunii. 

El a mulţumit conducerii PNL pentru încrederea acordată, subliniind că se simte profund legat de bucureşteni. 

"Vă mărturisesc că sunt profund legat de bucureşteni dintotdeauna. Poate cele mai tulburătoare momente din viaţa mea le-am trăit în acest oraş alături de bucureşteni, împreună cu ei. Doresc să ajut atât cât îmi stă în puteri pentru a găsi o soluţie de a stopa revirimentul periculos al societăţii noastre către eventuale zone ale trecutului. Am toată disponibilitatea pentru a găsi cea mai potrivită formulă ca societatea civilă activă, oamenii care doresc binele Bucureştiului să poată fi reprezentaţi în acest context. Am nădejdea că dvs, în calitate de lideri politici şi conducători ai PNL, veţi şti să găsiţi cele mai bune soluţii pentru a deschide acest parteneriat în formule care să ducă la implementarea cât mai bună a intereselor bucureştenilor şi a cetăţenilor României. Vă mulţumesc şi Doamne ajută!", a conchis Munteanu. 

Biroul Politic Naţional al PNL discută validarea lui Munteanu drept candidat la Primăria Capitalei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ