Marian Oprişan, ales preşedinte al PSD Vrancea, filială pe care o conduce din 1992

| 07 feb, 21:05

Marian Oprişan a fost ales, vineri, cu unanimitate de voturi, preşedinte al PSD Vrancea, filială pe care o conduce din 1992 fără întrerupere. Oprişan a fost ales de toţi cei 403 social-democraţi prezenţi la Conferinţa Judeţeană, neavând contracandidat. Votul a fost la vedere, social-democraţii ridicând mâna când şi-au ales liderul.

 

"Singura candidatură înscrisă pentru funcţia de preşedinte e a lui Marian Oprişan. Vă întreb acum, deschis, că sunteţi colegii mei. Vrea cineva să candideze impotriva mea? (Sala râde) Eu vorbesc serios. Înţeleg că nu vrea nimeni", a spus Marian Oprişan.
În urma votului, el a fost ales preşedinte al PSD Vrancea, cei 403 participanţi la Conferinţa Judeţeană ridicând mâna.
Marian Oprişan conduce filiala PSD Vrancea din anul 1992, conform News.ro.
De la şedinţa de vineri a lipsit primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, unele surse politice sustinând că între Oprişan şi Misăilă s-ar fi produs o ruptură, iar Misăilă ar putea să nu mai fie candidatul PSD la Primăria Focşani.
Până la ora transmiterii acestei ştiri, Misăilă nu a putut fi contactat.

 

Tag-uri: lider, oprisan, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ