Marian Petrache, secretarul PNL: Sunt DISPUS să fac un PAS în SPATE ca să vină altcineva

| 30 noi, 22:36

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat la România TV că este dispus să facă un pas în spate în cazul care se hotărăşte acest lucru în interiorul partidului.

"Eu am propus un Congres din motivul că există multă neîncredere. Mulţi au spus că e bine, alţii nu. Până la urmă nu s-a luat nicio decizie. Să ştiţi că nu am nicio problemă de a face un pas în spate, ca să vină altcineva. Ţin prea mult la acest partid ca să mă împiedic de o funcţie", a declarat Marian Petrache la România TV.

Secretarul general al PNL a precizat că dacă se decide în interiorul partidului ca el să facă un pas în spate, "nu va avea nicio problemă" să iasă din prima linie a Partidului Liberal.

"Noi la PNL, între noi, trebuie să ne dăm seama, dacă ţinem la acest partid şi ne dorim binele lui, dacă trebuie sau nu să facem un pas în spate. Şi cred că putem să discutăm între noi şi să hotărâm acest lucru. Eu sunt dispus să fac un pas în spate. Eu nu am această problemă", a precizat secretarul PNL.

Marian Petrache a menţionat că imaginea tuturor politicienilor români este negativă şi că i se par normale măsurile pe care conducerea PNL doreşte să le ia pentru modernizarea partidului.

"Eu mă consider un politician curat, dar tot politician sunt. Din păcate, clasa politică românească este considerată una care a avut eşec în aceşti 25 de ani. (...) Toţi politicienii sunt văzuţi negativ. E o presiune extraordinar de mare pe Alina Gorghiu. Ea îşi doreşte nişte criterii, un ansamblu de măsuri pentru ca partidul să fie performant", a adăugat Marian Petrache.

Consiliul Național al PNL, care se va reuni pe 11 decembrie, va fixa criterii de integritate și de competență pentru candidații la alegerile de anul viitor, a declarat marțea trecută purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe, care a arătat că acest proces de selecție s-ar putea să fie unul ''dureros''.

Potrivit acestuia, criteriile au ca obiectiv eliminarea din competiție a celor care nu corespund percepției electoratului. El a precizat că aceste criterii, care se află în lucru, se vor completa cu rezultatele sondajelor interne privind desemnarea candidaților PNL.

Potrivit lui Stroe, oferta PNL de anul viitor nu va conține nicio persoană asupra căreia să planeze dubii legate de integritate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 dec, 08:53
TUDOR POPESCU
PERICOLE
PETRCHE, PROBLEMA VOASTRA PRINCIPALA E STE : SPAGA PE CARE O VOR DA DALMATIENII ORGANIZATIEI PE CARE O VETI CONTRACTA CA SA CURATE PARTIDUL DE DALMATIENI , ASA CA DE EXEMPLU : PE EI SA-I EXCEPTEZE

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ