Marian Vanghelie: Am discutat cu Elan despre Maricel, cu Maricel despre Elan, iar cu Guşă despre cei doi

| 01 noi, 2013

Primarul Sectorului 5, Marian Vangelie, s-a prezentat vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), el declarând că a fost citat ca martor în dosarul privind Realitatea Media.

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a spus, la intrarea în sediul DNA, că a fost chemat să dea declaraţii în calitate de martor. El a precizat că va afla mai multe informaţii despre citarea sa la DNA după ce va discuta cu procurorii.

Vanghelie, la ieşirea de la DNA: Am discutat cu Elan despre Maricel, cu Maricel despre Elan, iar cu Guşă despre cei doi

Primarul Marian Vanghelie a declarat vineri, la ieşirea de la DNA, că a avut discuţii cu Elan Schwartzenberg, Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru, dar nu a dorit să spună dacă tema a fost o posibilă cumpărare a postului Realitatea TV.

Vanghelie a mai arătat, după ce a fost audiat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în dosarul privind Realitatea Media, că are o relaţie bună şi cu Cozmin Guşă, şi cu Elan Schwartzenberg, "cu tot trustul".

Edilul Sectorului 5 a mai spus că anchetatorii l-au întrebat şi de ce nu mai merge la emisiunile de la Realitatea TV, el arătând că săptămâna viitoare se va programa pentru a merge la Realitatea, "ca să nu se înţeleagă greşit".

Întrebat concret dacă a vorbit cu Schwartzenberg, Guşă şi Păcuraru despre o posibilă tranzacţie privind Realitatea TV, Vanghelie a arătat că atunci când a fost în concediu la Monaco, timp de trei zile, a întâlnit peste 300 de români, însă nu a precizat dacă a discutat atunci despre cumpărarea postului.

În acelaşi context, întrebat dacă a fost interesat de cumpărarea postului TV, edilul a spus că a purtat discuţii cu "toată lumea" despre România, despre Bucureşti, şi a menţionat că nimeni din televiziune nu i-a cerut niciodată bani.

Pe de altă parte, întrebat dacă îl cunoaşte pe Maricel Păcuraru şi în ce relaţii este cu acesta, Vanghelie a declarat: "Cum să nu-i cunosc, îi cunosc pe toţi. De ce nu mă întrebaţi dacă îl cunosc pe Cozmin Guşă? Cum să nu-i cunosc, dacă de 20 de ani mă ocup aici de politică. Cu domnul Elan am discutat despre domnul Maricel şi cu domnul Maricel am discutat despre domnul Elan şi cu domnul Guşă am discutat despre domnul Elan şi domnul Maricel. Şi împreună, am făcut un calcul, am băut 180 de cafele. Vă mulţumesc".

În acelaşi dosar a fost audiat, tot vineri, omul de afaceri Remus Truică.

Acesta a spus, la ieşirea de la DNA, că în "toamna-iarna anului trecut" a participat alături de alte persoane, pe care nu le-a nominalizat, la dezbateri privind posibilitatea preluării de acţiuni Realitatea Media.

Întrebat ce sumă ar fi dorit să investească în acţiuni Realitatea Media, Truică nu a dorit să facă niciun comentariu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ