Marian Vanghelie este apărat de avocatul lui Traian Băsescu

| 12 mar, 11:25

Avocatul familiei Băsescu, Cristian Ene, îl apără pe primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie.

"Numai procurorii pot preciza acest aspect (de ce a fost adusă Oana Mizil la DNA, n.r.). Se desfășoară o percheziție domiciliară. Urmează să identifice actele sau obiectele care ar avea legătură cu ceea ce caută procurorii. Procedura se va finaliza la domiciliu și va urma să mergem la Primăria Sectorului 5, unde vor avea loc alte percheziții", a precizat Cristian Ene, avocatul lui Marian Vanghelie.

"Dacă procuror de caz va dispune audierea, ne vom prezenta, dacă nu se va finaliza procedura de percheziții și va urma să primim informații", a precizat Cristian Ene.

Întrebat la România TV de când este avocatul lui Marian Vanghelie, Cristian Ene a spus "Începând de astăzi".

"Și dacă ar fi sau nu adevărat, aș intra în acel grad de confidențialitate a contractului", a spus avocatul, întrebat dacă i-a mai sugerat altcineva să-și exercite profesia pentru Marian Vanghelie. "Sper să nu se nască această speculație", a spus Cristian Ene despre posibilitatea ca Marian Vanghelie să fie protejat de Traian Băsescu.

Avocatul a mai fost întrebat unde era Marian Vanghelie, în această dimineață, când l-a sunat. El a precizat că a fost chemat la domiciliul lui Marian Vanghelie, unde a fost adus ulterior și primarul.

Iubita lui Marian Vanghelie, audiată la DNA. Declaraţia Oanei Mizil

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mar, 11:38
Sultanescu Ion
Av.Mateut este avocatul lui Voiculescu
Av.Abraham este avocatul lui Bercea
Av.Ene care-l apara pe Vanghelie,nu este avocatul lui Vanghelie,este avocatul lui Basescu.......
pe principiul asta,Ponta nu este PM,este fostul avocat al lui Cocos
bai,dar tampiti mai sunteti astia de la Guita...
de fapt,nu tampiti,muritori de foame
12 mar, 14:50
liviuioan
REALITATEA GUSATA
Ce are in comun 0 REALITATE--prezentata la televizor (av fam bass--primeste sarcina sa verifice ce declara vangheliotul )-si persoanele enumerate de dumneavoastra . Ca si cum ai spune ca saracul MAREAN a fost -SCOS- de sub umbrela primita cadou de la BLEJNAR--ori nu a mai platit ratele la--TELEVIZIUNI-si astea saracele au schimbat macazul .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ