Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi: ”Minciuna şi Costel Alexe fac echipă la Consiliul Judeţean!”

| 08 noi, 10:27

Liderul social-democraţilor ieşeni Maricel Popa a adresat o interpelare ministerului de resort prin care a solicitat informaţii despre construirea şoselei de centură a oraşului Podu Iloaiei, proiect propus ieşenilor acum mai bine de doi ani de Costel Alexe.

 

Într-o postare publică, din iunie 2019, deputatul de atunci, promitea ieşenilor că se va ocupa de această investiţie, solicitând respect pentru modernizarea Iaşului, arată PSD Iaşi, într-un comunicat de presă.
”De doi ani Costel Alexe are toate pârghiile în mână şi acces la resurse europene şi guvernamentale să demareze lucrările de construire a unei şosele ocolitoare pentru oraşul Podu Iloaiei, aşa cum a promis în 2019. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Respectul acordat ieşenilor s-a regăsit în tonele de tablă cărate la moşia de la Sculeni. De la ministerul Transporturilor şi Infrastructurii mi s-a răspuns foarte clar că, în prezent, Master Planul General de Transport al României nu prevede un proiect de construire a şoselei ocolitoare pentru oraşul Podu Iloaiei. Ieşenii au fost din nou minţiţi de un personaj care nu mai are ce căuta în fruntea judeţului. Minciuna şi Costel Alexe fac echipă bună la Consiliul Judeţean.
În perioada în care am activat în administraţia judeţeană au fost modernizaţi peste 300 km de drumuri judeţene şi reparaţi mai bine de 50 km de drumuri naţionale care traversează judeţul. Am reuşit să asfaltăm mai bine de o treime din totalul numărului de km de drumuri din judeţ. În 3 ani de guvernare social-democrată la nivel naţional. După doi ani de guvernare de dreapta nici măcare 1 km de drum din judeţul Iaşi nu a mai fost asfaltat. Ce s-a mai terminat au fost din proiectele începute de mine” a declarat Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi, conform sursei citate.
Totodată, senatorul ieşean a mai precizat faptul că orice autoritate administrativă naţională se va gândi de zece ori înainte să aloce bani Consiliului Judeţean, ţinând cont de statutul juridic al lui Costel Alexe.
”Şi vă mai spun ceva. Cine credeţi că îşi mai asumă răspunderea să dea bani la Consiliul Judeţean ţinând cont de faptul că Alexe are mai multe dosare deschise pentru fapte de corupţie. Din acest punct de vedere, dacă ar mai avea o fărâmă de respect pentru ieşeni, Costel Alexe ar demisiona din funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean şi ar lăsa administraţia în seama unor oameni asupra cărora nu planează suspiciuni de corupţie” a mai punctat şeful social-democraţilor ieşeni.

 

Tag-uri: maricel popa, PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ