Mario Vargas Llosa şi-a părăsit soţia cu care era căsătorit de 50 de ani. Noua iubită este CELEBRĂ

| 06 iul, 12:19

Scriitorul peruan Mario Vargas Llosa şi-a părăsit soţia, verişoara sa Patricia, cu care a fost căsătorit timp de 50 de ani, şi are o relaţie cu Isabel Preysler, prima nevastă a cântăreţului Julio Iglesias şi mama artiştilor Julio Iglesias Jr. şi Enrique Iglesias, scrie dailymail.co.uk.

Mario Vargas Llosa, laureatul premiului Nobel pentru literatură pe anul 2010, are o relaţie de opt luni cu fosta jurnalistă şi vedetă de televiziune de origine filipineză Isabel Preysler, supranumită "Perla Manilei".

După ce a părăsit-o pe soţia sa, Patricia, în vârstă de 70 de ani, Mario Vargas Llosa, în vârstă de 79 de ani, a fost fotografiat în Portugalia, în timpul unei plimbări romantice cu Isabel Preysler, în vârstă de 64 de ani.

Celebrul scriitor - care a mai fost implicat într-un scandal amoros, după ce s-a căsătorit în 1955 cu mătuşă sa Julia Urquidi, de care a divorţat în 1964, căsătorindu-se un an mai târziu cu Patricia - a confirmat noua sa relaţie într-o declaraţie acordată revistei spaniole Hola! .

"Relaţia noastră merge foarte bine", a declarat Mario Vargas Llosa. "Aş prefera să nu vorbesc despre viaţa mea privată, iar Isabel este de acord cu acest lucru", a adăugat celebrul scriitor.

Zvonurile privind relaţia celor doi au apărut după ce aceştia au fost fotografiaţi împreună la un restaurant din Madrid şi după ce au participat împreună la o cină găzduită de prinţul Charles, la Londra.

Ulterior, scriitorul a confirmat pe pagina sa de Twitter că are o relaţie cu Isabel Preysler, care a început în urmă cu opt luni.

Potrivit unor relatări din presa spaniolă, Mario Vargas Llosa i-ar fi spus soţiei sale, Patricia, în momentul în care a decis să se despartă de ea: "Am terminat. Acum simt ce înseamnă fericirea. Nu mi-a mai rămas mult timp".

Isabel Preysler şi Mario Vargas Llosa s-au întâlnit pentru prima dată în 1986, când aceasta i-a luat un interviu celebrului scriitor.

Mai multe, pe gandul.info

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ