MĂRIOARA ZĂVORANU si decizia care A SCHIMBAT totul. CE s-a întâmplat cu ADEVĂRAT în spital

| 13 iun, 10:30

In ultimele trei luni de viata, Marioara Zavoranu a stat internata la Spitalul Fundeni. Fostei femei de afaceri i s-a extirpat un rinichi si apoi s-a incercat cu disperare sa fie mentinuta in viata in conditiile in care celalalt rinichi era nefunctional.

Surse din clinica bucureana sustin ca, in momentul in care a ajuns la camera de garda, doamna Zavoranu era in stare foarte grava, insa, cu toate acestea, avea o atitudine dominatoare.

„Initial, ea a fost investigata la cardiologie, pentru ca avea grave probleme cu inima, dar pe urma, dupa cateva palpari, s-a observat clar ca organele interne erau afectate, in special in zona renala! Pe Marioara o durea ingrozitor si, cand a fost intrebata de medicii de acolo daca o deranjeaza la atingerea pe rinichi, ea a inceput sa ridice tonul si sa se enerveze cumplit! Vorbea rapid si extrem de dur, iar, la un moment dat, nu se mai intelegea nimeni cu femeia. Cu greu a fost linistita, pentru a se putea pune un diagnostic preliminar si a putea fi dusa la internari urgente. Asta a fost starea ei inainte de a ajunge pe masa de operatie. Pe urma, dupa interventia chirurgicala, a inceput sa isi schimbe atitudinea si sa se obisnuiasca si cu personalul medical”, au spus persoane de la fata locului pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Detalii INCREDIBILE despre înmormântarea MĂRIOAREI ZĂVORANU

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ