Marius Bostan a primit aviz favorabil pentru Ministerul Comunicaţiilor

| 16 noi, 19:23

Marius Bostan, propus ministru al Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, a primit luni avizul comisiilor parlamentare, cu 20 de voturi "pentru", unul "împotrivă" şi o abţinere.

Bostan a fost audiat de Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor (din Camera Deputaţilor) şi Comisia economică, industrii şi servicii (din Senat).

Marius Raul Bostan este membru al Consiliului de Administraţie la operatorul de telecomunicaţii Telekom România, numit de Ministerul pentru Societatea Informaţională, şi senior partner la VMB Partners, firmă care asigură servicii de consultanţă în special privind emiterea de obligaţiuni.

Bostan a fost astăzi în centrul unei dispute legată de un site controversat. Pe Facebook a apărut un document ce arată că Marius Raul Bostan deţine portalul ''În Linie Dreaptă''. 

Site-ul a fost deseori criticat pentru articolele sale cu subiect controversat, în care se foloseşte un limbaj dur. Proprietarul său a fost acum propus să facă parte din noul guvern tehnocrat al lui Dacian Cioloş.

Însă, surpriză! Cu doar cinci zile înainte să fie numit în componenţa noului executiv de tehnocraţi, Bostan declara că partidele ar trebui să se afle la putere. 

"În Linie Dreaptă" este numele portalului controversat deţinut chiar de către ministrul propus al Comunicaţiilor. Pe Facebook a fost publicată şi dovada că domeniul de internet care a stârnit vâlvă îi aparţine lui Marius Raul Bostan. Într-un document postat pe internet apare menţionat, la proprietar, numele ministrului propus în Guvernul Cioloş.

De-a lungul timpului, pe acest site au fost publicate de către diverse persoane sute de articole controversate cu subiecte variate - de la musulmani, până la populaţia de culoare din Statele Unite sau homosexuali, materiale în care, de multe ori, se utilizează un limbaj dur. 

"80% din musulmanii europeni sunt cerșetori beneficiari de ajutoare sociale Violatori și traficanți de droguri, clerici și administratori leneși și dedați la o mulțime de nelegiuri doar pentru a trăi pe spinarea occidentalilor care le-au acordat azil și îi tratează că pe niște oameni onești", aşa sună unul dintre materialele publicate pe site. 

"Un pedofil e pedofil , asa cum un homosexual este homosexual pentru ca manifesta atractie fata de persoanele de acelasi sex cu el. Astia sunt fie oameni bolnavi, fie depravati, oricum persoane cu piulițe lipsă", a fost unul dintre comentariile postate pe site. 

De altfel, pe site-ul În Linia Dreaptă apare şi un interviu cu ministrul propus al Comunicaţiilor, Marius Bostan.

În interviul acordat pe 10 noiembrie, Bostan vorbea- culmea! - tocmai despre faptul că partidele politice ar trebui să conducă. Alte sisteme există doar în ţările bananiere, puncta el la acel moment. La 5 zile după aceste declaratii, se regăseşte într-un guvern tehnocrat. 

"Mi se pare straniu că și acum găsim strigătul O ȚARĂ FĂRĂ PARTIDE. Nu există. Dacă vrem democrație, ea e bazată pe partide. Alt sistem nu e. Alt sistem cunoscut nu e. Singurele sunt anticciviționale, sunt sisteme care oprimă individul și libertatea, sisteme din China. Rusia sau alte țări bananiere întâlnim alte țări, țările civilizate au democrație, partide, Parlament, Guvern. Lipsa de cultură politică poate produce deviații care pot distruge România", a declarat Bostan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ