Marius Bostan: Procesul de privatizare la Poşta Română ar trebui reluat

| 16 noi, 20:52

Procesul de privatizare la Poşta Română ar trebui reluat, dar trebuie găsită calea pentru că e greu câteodată să găseşti investitori, a afirmat, luni, ministrul propus pentru portofoliul Ministerului pentru Societatea Informaţională, Marius-Raul Bostan, după audierile din comisiile de specialitate din Parlament.

'În primul rând o să am o discuţie imediată cu managementul. Cunosc în mare situaţia (...) trebuie să întărim managementul şi eu cred că trebuie reluată privatizarea, dar trebuie găsită calea pentru că e greu câteodată să găseşti investitori, e greu să găseşti cumpărători când compania nu este stabilizată şi nu sunt clare lucrurile în acea companie. O să analizez împreună cu managementul de acolo şi o să vedem. Părerea mea este că trebuie întărit managementul, în prima etapă, foarte rapid şi trebuie reluat procesul de privatizare', a spus Marius-Raul Bostan.

Acesta a spus că în perioada următoare va analiza situaţia existentă, rezultatele financiare de la sfârşitul anului şi pe baza acestora vor fi luate deciziile.

Ministrul propus pentru portofoliul de la Ministerului pentru Societatea Informaţională a declarat că în acest an ar trebui fixate jaloanele unei dezvoltări a sectorului după nişte principii precise şi clare.

Întrebat despre adoptarea legii Big Brother, Marius Bostan a spus că este pentru un just echilibru între interesul de stat şi interesul cetăţeanului.

'Într-o lună de zile, eu cred că până în 15 decembrie, vom veni cu un plan precis de măsuri. Un plan precis de măsuri pe un an de zile. Pentru că nu puteam în 48 de ore, este destul de greu. Chiar dacă aş fi venit cu ceva putea să pară uşor neserios, ca în 48 de ore să rezolv problemele unui sector din România', a subliniat Bostan.

Comisiile reunite de specialitate din Camera Deputaţilor şi Senat au acordat, luni, aviz favorabil ministrului propus să preia portofoliul Ministerului pentru Societatea Informaţională, Marius-Raul Bostan.

Din totalul parlamentarilor aflaţi în Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor şi în Comisia economică, industrie şi servicii din Senat, 20 au votat pentru şi unul împotrivă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ