Marius Budăi, ministrul PSD al Muncii, întrebat despre scăderea social-democraţilor în sondaje: ”Sunt costurile guvernării!”

| 28 ian, 17:35

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat la Iaşi, întrebat despre uşoara scădere a PSD în sondaje, că partidul său nu a intrat la guvernare într-un moment prielnic, precizând însă că ”ascensiunea oricărui partid, nu neapărat AUR, atrage atenţia”.

 

Marius Budăi a afirmat, într-o conferinţă de presă, că nu ştie dacă PSD este neapărat într-o uşoară scădere în sondaje, adăugând că ”probabil sunt costurile intrării la guvernare”
”PSD nu a intrat la guvernare într-un moment tocmai prielnic. Dacă ar fi fost să judecăm pragmatic, doar din punct de vedere politic, nu am fi intrat la guvernare. Dar nici nu ar fi avut România stabilitate economică. Adică suntem cu toţii conştienţi că o majoritate atât de firavă cum era cu PNL şi USR, după ce s-a desprins de PNL facţiunea Orban, era extrem de periculoasă în Parlament. Practic stăteau în trei-patru parlamentari. Nu era o chestie care să fie benefică pentru ţară”, a precizat social-democratul Marius Budăi.
Întrebat dacă PSD este îngrijorat de ascensiunea AUR în sondaje, Marius Budăi a răspuns: ”Ascensiunea oricărui partid, nu neapărat a AUR, faţă de partidul tău, îţi atrage atenţia, dar acum grija noastră principală este guvernarea”.
Potrivit datelor unui sondaj INSCOP făcut public joi, PSD deţine 34,3% din intenţiile de vot la parlamentare, în condiţiile în care la precedentul sondaj avea 36%, AUR trece pe locul al doilea cu 20,6%, PNL coborând pe locul al treilea cu 16,6%, urmat de USR cu 12,5%. Potrivit aceleiaşi surse, UDMR, cu 4,2%, nu ar atinge pragul necesar intrării în Parlament.

 

Tag-uri: marius budai, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ