Marius Budăi: PSD este în continuare prima formaţiune politică din judeţul Botoșani

| 11 iun, 19:52

Preşedintele executiv al organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD), fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a declarat, marţi, că partidul din care face parte este, în continuare, prima formaţiune politică din judeţ.

El a arătat că PSD a obţinut cele mai multe mandate de primar şi de consilier local, devansând celelalte formaţiuni politice.

"Vă mulţumesc pentru votul foarte consistent pe care l-aţi acordat candidaţilor social-democraţi pentru primăriile şi consiliile locale şi pentru Consiliul Judeţean din Botoşani. Datorită dumneavoastră, PSD este în continuare prima formaţiune politică din judeţ, fapt ce rezultă atât din numărul consistent de primari social-democraţi aleşi, dar şi din votul pentru consiliile locale, unde PSD se menţine la o cotă foarte ridicată, comparativ cu celelalte formaţiuni. Vă mulţumesc pentru încredere şi vă asigur că ne vom strădui să onorăm votul dumneavoastră la fel cum am făcut-o de fiecare dată", a afirmat Budăi.
Pe de altă parte, liderul social-democrat l-a felicitat pe preşedintele filialei din Botoşani a Partidului Naţional Liberal, Valeriu Iftime, care a câştigat alegerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, avertizându-l "să nu amestece afacerile cu activitatea de la Consiliul Judeţean şi să nu oprească proiectele începute de administraţia PSD".
"În acelaşi spirit de fairplay, îl felicit şi pe domnul preşedinte Valeriu Iftime pentru victoria obţinută la un scor foarte strâns şi sper că de acum, după încheierea competiţiei, va manifesta mai multă deschidere la colaborare, în folosul cetăţenilor care l-au votat, dar şi al celor care nu l-au votat şi care reprezintă mai mult de jumătate dintre opţiunile exprimate la urne. Sper să aibă o atitudine constructivă, să fie integru, să nu amestece afacerile cu activitatea de la Consiliul Judeţean şi să nu oprească proiectele începute de administraţia PSD, mai ales pe cele cu finanţare europeană, pentru că aici e vorba de banii şi de binele botoşănenilor şi nu este loc de orgolii politice", a adăugat Budăi.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ