Marius Obreja (PNL): USL se confruntă cu cea mai gravă criză de până acum

| 13 feb, 2014

Preşedintele PNL Covasna, senatorul Marius Obreja, e de părere că USL se confruntă cu cea mai gravă criză internă de până acum, dar consideră că această construcţie politică ar trebui să reziste măcar până la alegerile europarlamentare.

Obreja a declarat joi, pentru Agerpres, că, deşi în interiorul USL au mai existat momente tensionate, niciodată până acum nu a simţit pericolul real al destrămării alianţei. 

'Au mai fost crize în USL, dar de când s-a înfiinţat, nu am simţit niciodată mai apropiată posibilitatea destrămării Uniunii. Părerea mea este că soluţia e în mâna celor doi lideri care au construit USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, nu la Constantin sau la Oprea şi nici la organizaţiile din teritoriu. USL nu s-a format de jos în sus, ci de cei doi lideri politici, iar decizia e în mâna lor', a spus Marius Obreja. 

Pe de altă parte, acesta a afirmat că ar fi necesar să se opereze modificări la protocolul alianţei, pentru că, în timp, au apărut situaţii noi, care trebuie reglementate. 

'Protocolul a fost bun pentru la un anumit moment dat. Ar trebui să ne aşezăm la masă, să discutăm pe rând problemele şi să facem nişte anexe care să completeze protocolul (...) PNL s-a ţinut de cuvânt, a respectat protocolul, s-a achitat în permanenţă de promisiuni, PSD are toţi sacii în căruţă (...), prin urmare, indiferent din ce motive s-ar rupe USL, asta ar însemna că PSD nu s-a ţinut de cuvânt, pentru că a promis ca va sprijini candidatul nostru la preşedinţie', a mai spus Marius Obreja.

Tag-uri: PNL, psd, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ