Kelemen Hunor: Ponta şi Antonescu să găsească o soluţie, nu au fost aleşi pentru scandal, ci să guverneze

| 13 feb, 2014

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că liderii PSD şi PNL trebuie să găsească o soluţie la actuala criză politică, în condiţiile în care "nu au fost aleşi pentru scandal", iar oamenii care i-au ales aşteaptă de la ei să guverneze.

Întrebat, joi, cum comentează actuala criză politică din USL, Kelemen Hunor a răspuns: "Cred că ar trebui să găsească o soluţie cei doi preşedinţi, Antonescu şi Ponta, fiindcă au fost aleşi împreună, în urmă cu un an şi ceva, şi nu au fost aleşi pentru scandal".

"Oamenii aşteaptă, cei care i-au votat, să guverneze. Din păcate, de o bună bucată de vreme, în această coaliţie uriaşă se discută despre orice, numai despre problemele oamenilor nu se discută. Ei ar trebui să găsească o soluţie să meargă împreună fiindcă aşa au fost aleşi, au o soartă comună. Nu ajută cu nimic acest scandal, nici din punct de vedere economic, nici din punctul de vedere al încrederii în Guvern, în clasa politică, dacă ei se ceartă permanent cine ce coordonează, ce poziţie ocupă, dacă e cu un minister mai mult sau mai puţin. Sunt lucruri care sunt interesante pentru ei, pentru altcineva deloc. Cred că este responsabilitatea lor să găsească o soluţie. Noi în acest moment credem că ar fi nevoie de stabilitate guvernamentală", a declarat Kelemen.

Liderul UDMR a mai spus că "ar fi amuzantă evoluţia dacă nu ar fi enervantă pentru oamenii de rând".

"Cei de la guvernare au fost învestiţi cu o încredere foarte mare şi dezamăgirea va fi la fel. Ei bănuiesc că ştiu acest lucru şi fiecare trage de celălalt, să dea vina PNL pe PSD şi PSD pe PNL şi dacă se poate amândoi pe Voiculescu", a subliniat Kelemen Hunor.

El a adăugat că din unele semnale a reieşit concluzia că anul economic 2014 a început bine în România şi a avertizat că o criză guvernamentală va anula orice şansă de creştere economică.

"Totul trebuie pus în paranteză dacă te gândeşti la binele societăţii, inclusiv aceste orgolii personale şi ambiţii politice. Pe primul loc trebuie să fie societatea, cetăţeanul, omul, fiindcă pentru asta au fost aleşi", a conchis Kelemen Hunor.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ