Predoiu: Ponta şi Antonescu se comportă ca doi chirurgi beţi care se bat în sala de operaţie

| 13 feb, 2014

Premierul din umbră al PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Victor Ponta şi Crin Antonescu se comportă în aceste zile "precum doi chirurgi beţi care se bat în sala de operaţie pe bisturiu, în timp ce pacientul moare" şi a arătat că USL este "o înşelătorie politică".

"Victor Ponta şi Crin Antonescu ne oferă în aceste ore un spectacol grotesc. Nu avem de-a face cu o luptă politică, ci avem de-a face cu o bătălie a unor clanuri pe avantajele guvernării. Nu avem de-a face cu o confruntare politică, ci o luptă de hiene politice care au uitat de români şi au grijă doar de propriile interese", a apreciat Predoiu, conform Mediafax.

El a arătat că sunt ministere importante care în acest moment "sunt fără cap, fără conducere, fără direcţie".

"Ponta şi Antonescu se comportă în aceste zile precum doi chirurgi beţi care se bat în sala de operaţie pe bisturiu, în timp ce pacientul moare. Amândoi, ca oameni politici, sunt o insultă la adresa oricărui cetăţean român onest şi demonstrează amândoi, şi domnul Ponta, şi domnul Antonescu, că nimicul produce nimic", a adăugat Cătălin Predoiu.

El a apreciat că USL este o "înşelătorie politică", precizând că poate este "cea mai mare înşelătorie politică de la alegerile trucate de comunişti din 1947".


"Acum aceeaşi oameni care au înşelat români în urmă cu un an şi mai bine pun la cale o nouă păcăleală politică, o nouă impostură, o nouă înşelătorie care se cheamă USD, pe care vor să o construiască şi să o folosească precum o carte măsluită prin care să-l păcălească pe domnul Antonescu", a mai spus Cătălin Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ