Predoiu: PNL trebuie să-şi asume responsabilitatea înşelării românilor, nu are cum să facă opoziţie

| 13 feb, 2014

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, joi, că în cazul în care PNL ar părăsi guvernarea vor exista "de fapt două partide socialiste, unul rămas la putere şi celălalt deghizat, pretins trecut în opoziţie", arătând că liberalii nu au cum să facă opoziţie deoarece "hoţ la hoţ" nu poate.

Predoiu a fost întrebat în ce condiţii PDL ar colabora cu PNL în cazul în care liberalii ar trece în opoziţie.

"PDL îşi va vedea de drumul său, este un drum serios început în urmă cu mai multe luni de zile. PNL trebuie să-şi asume responsabilitatea înşelării românilor, responsabilitatea bătăii de joc pe care au practicat-o la guvernare alături de colegii domniilor lor socialişti. Vom avea de fapt două partide socialiste, unul rămas la putere şi celălalt deghizat, pretins trecut în opoziţie. Nu au cum să facă opoziţie! Hoţ la hoţ nu poate să facă opoziţie, hoţ la hoţ pot face cel mult o ceartă. Se vor certa în continuare", a precizat Predoiu, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că nu poate recunoaşte în PNL un partid de dreapta şi un partid care ar putea să facă opoziţie.

"Cum ar putea domnul Ponta şi domnul Antonescu să fie în opoziţie unul faţă de celălalt? Când de fapt faţetele aceluiaşi fenomen, al iresponsabilităţii, hoţiei, corupţiei, al înşelătoriei", a mai spus Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ