Predoiu: Sunt prezidenţiabilul PDL; pot să îmi asum un rol de preşedinte

| 25 ian, 2014

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, că îşi poate asuma rolul de preşedinte al ţării, fiind încrezător că românii vor vota uitându-se 'foarte atent la persoane', nu la sondaje.

'În ceea ce mă priveşte sunt prezidenţiabilul PDL-ului şi mă concentrez pe acest program şi pe proiectul meu de ţară, foarte optimist. Pentru că eu ştiu ce am făcut în cariera mea de ministru, ştiu ce am făcut în relaţiile internaţionale pentru România, (...) ştiu că am o relaţie bună nu numai în ţară, ci şi în afara ţării, cu oameni politici din varii familii politice. Pot să îmi asum, deci, un rol de preşedinte şi îmi pun foarte mare încredere în faptul că românii se vor uita foarte atent la persoane, nu la sondaje, nu la teorii şi scenarii, se vor uita la persoanele care candidează, (...) se vor uita la atitudini', a spus Cătălin Predoiu.

Întrebat dacă ar fi posibil să mai apară un alt prezidenţiabil PDL sau dacă ar putea renunţa la cursă, Cătălin Predoiu a spus că îşi continuă drumul pentru a fi candidatul acestui partid la alegerile prezidenţiale din acest an.

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, vicepreşedintele partidului Raluca Turcan, europarlamentarul Marian Jean Marinescu vor participa sâmbătă, în staţiunea montană Păltiniş (judeţul Sibiu), la şedinţa Colegiului Director Naţional al Organizaţiei de Tineret a PDL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ