Cătălin Predoiu: PSD aplică PNL o lovitură prin crearea USD

| 12 feb, 2014

USD este o lovitură aplicată PNL de PSD, ceea ce arată cât de mult au înşelat aceste două partide şi liderii lor politici electoratul român, a declarat, miercuri, prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu.

Cu toate acestea, până la europarlamentare scena politică va rămâne neschimbată. Scena politică va fi schimbată prin votul de la europarlamentare şi prin votul de la prezidenţiale, vom avea surprize mari şi sunt foarte încrezător că vom face un rezultat bun la europarlamentare şi prezidenţiale', a spus Predoiu, care a adăugat că este încrezător în şansele sale din cursa prezidenţială.

El a arătat că negocierile dintre PSD şi PNL privind ministerele afectează guvernarea ţării.
'Deocamdată avem de făcut o opoziţie puternică unei guvernări corupte şi incompetente, la acest moment datorită negocierilor politice şi târguielilor dintre PSD şi PNL ţara nu are guvern, sunt ministere care realmente sunt fără conducere, ceea ce se reflectă şi în performanţa aparatului administrativ', a mai spus Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ