Martin Schulz, bucuros că a vorbit o oră cu Klaus Iohannis în limba germană

| 15 oct, 14:33

Președintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat joi, după întrevederea avută cu Klaus Iohannis că în sfârșit a putut discuta timp de o oră în limba germană, cu un șef de stat.

"Am avut deosebitul privilegiu de a discuta în sfârșit cu președintele unui stat, o oră întreagă, în limba germană", a declarat liderul Parlamentului European.

Printre subiectele abordate în cadrul întâlnirii dintre cei doi oficiali, s-au numărat problema refugiaților, reformele din UE și propunerile pe care le va face Marea Britanie.

"Am discutat și despre situația refugiaților din Turcia și despre faptul că este nevoie să găsim o soluție pentru situația din această țară. Sperăm la o rezolvare pașnică a conflictului din Siria. Nu putem să lăsăm lucrurile să meargă așa cum sunt acum, iar în ceea ce privește țările vecine - Iordania, Libanul și Turcia - toate au nevoie de noi", a mai spus Marin Schulz, potrivit sursei citate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ