O maşină a Poştei a fost jefuită de 25 de miliarde de lei vechi

| 16 mai, 2013

O maşină a  Oficiului Judeţean de Poştă Neamţ a fost jefuită de mai multe persoane cu cagule şi înarmate care au furat suma de 25 de miliarde de lei vechi. Banii erau destinaţi achitării pensiilor în municipiul Roman.

Maşina Poştei a fost oprită pe Drumul Naţional 15C în localitatea Bârgăuani de cel puţin două autoturisme care au blocat traficul atât în faţă cât şi în spatele acesteia. Angajaţii poştei au fost ameninţaţi cu o armă după care din maşină a fost furat un sac cu bani. Maşina Poştei se deplasa către municipiul Roman pentru a duce o parte dintre încasări.

Potrivit reprezentanţilor Poştei Neamţ banii furaţi erau destinaţi achitării pensiilor în municipiul Roman. În maşină se mai aflau saci cu alte bunuri şi scrisori, care au fost abandonate.

Cei doi angajaţi ai Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR) aflaţi în maşina jefuită joi dimineaţă nu au suferit vătămări corporale, arată un comunicat al CNPR.

Poliţia Neamţ a declanşat operaţia 'Năvodul' şi efectuează filtre rutiere în tot judeţul.

Tag-uri: jaf, Neamţ, posta romana
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ