Maşini ideale pentru zăpadă. Nu ai cum să rămâi înzăpezit în ele

| 15 dec, 2013

Zăpada nu s-a aşternut încă pe drumurile din Bucureşti, însă în mod sigur şi în acest an autorităţile vor fi luate prin suprindere. Există șoferi cărora nu le pasă de acest lucru deoarece conduc unul dintre modelele de mai jos.

Zăpada nu s-a aşternut încă pe drumurile din Bucureşti, însă în mod sigur şi în acest an autorităţile vor fi luate prin suprindere. Există șoferi cărora nu le pasă de acest lucru deoarece conduc unul dintre modelele de mai jos, potrivit ECONOMICA.net.

Automobilele cu tracţiune ideală sunt de vis pentru cei care conduc iarna prin Bucureşti, având în vedere că străzile în special cele din spatele blocurilor nu sunt curăţate la timp sau chiar deloc.

Există, însă, şoferi care nu au nicio problemă atunci când afară ninge deoarece automobilele pe care le au se descurcă foarte bine atunci când circulă în zone înzăpezite. Este cazul celor care conduc Subaru XV Crosstrek, Volvo XC70 T6 AWD, Audi A4 Allroad sau BMW Setria 5 Gran Turismo xDrive.

Subaru XV Crosstrek are o gardă la sol de 22 cm. Motorul are 2 litri şi 148 de cai putere. Include în dotarea standard scaune faţă încălzite, oglinze încălzite şi ştergătoare speciale.

Volvo XC70 T6 AWD are un motor de 3,2 litri şi 240 de cai putere. Maşina are o gardă la sol de 21 cm şi include scaune încălzite, volan încălzit şi duze de la ştergătoare încălzite. Maşina are ştergătoare inclusiv la faruri.

Audi A4 Allroad are o gardă la sol de 18 cm, motor de 2 litri supraalimentat, 220 de cai putere şi mult aclamatul sistem de tracţiune integrală quattro. Include oglinzi încălzite, senzori de ploaie pentru parbriz şi opţional scaune încălzite.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 dec, 2013
ALIN
ESTE SIMPLU: intrati pe link-ul de mai jos si inscrieti-va,e gratis,iar apoi spor la profit!
Vrei sa faci bani vizualizand reclame? Castigul tau e la cateva click-uri distanta!
Totul e pe bune, nu e nici un fel de spam. poti ajunge lejer la 100$ intr-o saptamana! si eu m-am inscris si am facut ceva bani intr-un timp foarte scurt. doar 10 minute pe zi trebuie sa fi activ!
Tot ce trebuie sa faci este sa citesti niste emailuri cu reclame!
• Iti oferim 6$ la inregistrare!
• Poti face Bani oriunde te-ai afla!
• Primesti Bani sa vizualizezi reclame!
• Beneficiezi de Mega Avantaje oferite de Brand-uri cunoscute, doar prin intermediul platformei MailDirect!
• Primesti cumulat Bani si Beneficii Unice!
• Esti propriul tau sef!
• Acces la contul tau oricand, in timp real!
• Castigi bani pasiv, de pe urma echipei tale!
• Nu este necesar sa instalezi ceva pe calculatorul tau!
ESTE SIMPLU: intrati pe link-ul de mai jos si inscrieti-va,e gratis,iar apoi spor la profit! http://www.maildirect.ro/inregistrare/77d4a33e3f053e3f60d6eb76e7b058ab

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ