Maşini noi la Poliţia Română. De unde cumpără Poliţia 5600 de autospeciale. Maşini noi în trafic

| 18 dec, 12:44

În octombrie 2017, IGPR facea o licitatie in vederea achizitionarii de automobile noi. Singurul ofertant a fost Renault Commercial Roumanie, companie care a si devenit castigatoare.

Dupa cumpararea automobilelor Volkswagen Polo cu motoare 1.2 de 90 cp acum aproape 3 ani, Politia Romana se innoieste. Inspectoratul General de Politie Romana a facut acum un contract nou, castigat prin licitatie de grupul Renault-Dacia-Nissan, prin care va cumpara 5.600 de automobile. Valoarea contractului este de aproximativ 50 de milioane de Euro + TVA, conform 4tuning.ro.

Nu se stie, momentan, ce fel de automobile vor cumpara politistii de la Renault. Majoritatea sectiilor de Politie din tara, in special cele din mediul rural, au automobile model Dacia Logan vechi de peste 10 ani, care au la bord chiar si 350.000 de kilometri. Acestea ar putea sa fie inlocuite cu noile Dacia Logan sau Dacia Duster. Insa ar putea fi si automobile Renault sau Nissan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ