Măsură obligatorie pentru ce care locuiesc la bloc

| 12 sep, 2014

O lege a intrat de curând în vigoare și vizează persoanele care locuiesc la bloc.

O lege intrată de curând în vigoare obligă toţi locatarii de bloc să-şi monteze repartitoare de costuri sau contoare individuale în faţa uşii, ceea ce va duce la dispariţia plăţii la pauşal. "În imobilele de tip condominiu (bloc de locuinţe - n.r.) racordate la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică este obligatorie montarea contoarelor până la 31 decembrie 2016 pentru individualizarea consumurilor de energie pentru încălzire/ răcire şi apă caldă la nivelul fiecărui apartament", se arată în actul normativ, potrivit dcnews.ro.

Măsurile prevăzute în Legea 121/2014 ce a fost publicată în Monitorul Oficial din 1 august se aplică pe întreg lanţul: resurse primare, producere, distribuţie, furnizare, transport şi consum final şi au ca ţintă reducerea consumului de energie cu 19% până în anul 2020.

 

Tag-uri: repartitor
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ