Mazăre a dezvăluit cine i-a cerut mită

| 25 apr, 2013

Radu Mazăre, primarul oraşului Constanţa, susţine că un funcţionar din cadrul Ministerul Culturii i-a cerut mită în vederea obţinerii unui aviz legat de PUZ-ul staţiunii Mamaia.

Primarul Constanţei spune că suma cerută de funcţionarul public se ridică la zeci de mii de euro, informează RTV.NET. După ce a ieşit în public cu aceste dezvăluiri, Radu Mazăre spune că a fost contactat de ministrul Culturii, Daniel Barbu, pentru a-i cere mai multe informaţii legate de acest subiect.

In plus, Mazăre a afirmat ca a fost sunat si de seful cancelariei premierului Victor Ponta si ca acesta i-a propus sa discute chestiunea cu prim-ministrul.

Contactat de România TV, ministrul Culturii, Daniel Barbu refuză să comenteze subiectul pe motiv că nu se află în ţară.

Într-o conferintă de presă ţinută în urmă cu câteva zile, la revenirea din Madagascar, Radu Mazare le-a spus jurnaliştilor ca o să le livreze un scandal uriaş, acuzând că de la un minister i s-a cerut şpagă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ