Mazăre: Ministerul Culturii va da aviz pentru PUZ-ul staţiunii Mamaia

| 30 apr, 2013

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a spus că a discutat cu Victor Ponta şi va primi avizul Ministerului Culturii pentru Planul Urbanistic Zonal al staţiunii Mamaia. Totodată, premierul ar rezolva cazul celui care i-ar fi cerut şpagă de 60.000 de euro lui Mazăre, în schimbul avizului.

"Am înţeles că săptămâna asta care vine o să-l rezolve şi o să-l rezolve şi pe cel care le-a frânat.  Angelescu de la Ministerul Culturii, cred că e secretar de stat. Premierul a spus că se va ocupa personal de această problemă", a declarat, azi, Radu Mazăre.

El a menţionat că această persoană s-ar fi opus acordării avizului pentru Planul Urbanistic Zonal (PUZ) al staţiunii Mamaia pentru că este împotriva realizării parcărilor etajate, a pasarelelor pietonale şi împotriva tăierii copacilor din Mamaia.

"Ministerul Culturii, prin acest domn, este împotriva construcţiei de parcări etajate în staţiunea Mamaia pe fonduri europene, ne recomandă să stimulăm transportul electric. (...) A spus că este împotriva realizării de PUZ-uri longitudinale şi trebuie să facem PUZ-uri transversale, nu avem voie să tăiem pomii, trebuie să reabilităm piscina de la hotel Parc, care este salon de nunţi de zece ani şi privatizată de 17 ani, iar în zona Casino, Rex şi încă una nu avem voie să construim nimic", a spus Radu Mazăre.

De asemenea, el a precizat că nu doreşte să facă plângere penală în acest caz sau să sesize DNA după ce afirmase anterior că prin intermediari i s-ar fi cerut mită de 60.000 de euro pentru acest aviz de la Ministerul Culturii, din partea lui unui angajat. Din spusele lui Mazăre, acesta ar fi arheologul Mircea Angelescu consilier de grad superior.

Recent, Radu Mazăre s-a declarat nemulţumit că nu primise un aviz necesar pentru aprobarea PUZ-ului staţiunii Mamaia din partea Ministerului Culturii şi afirmase că va discuta cu premierul Victor Ponta pentru a rezolva această problemă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ