RAPID-STEAUA s-a terminat 1-1

| 15 apr, 2013

Echipele Rapid şi Steaua au terminat la egalitate, duminică, pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, scor 1-1, în derbiul etapei XXVI-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Herea în minutul 9 pentru Rapid şi Bourceanu în minutul 81 pentru Steaua. Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă de Sebastian Colţescu, ajutat la cele două linii de Aurel Oniţă şi Vasile Marinescu. Arbitru de rezervă a fost Florin Miron.

La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori. Au fost prezenţi şi Gruia Stoica, omul de afaceri căruia acţionarul majoritar al FC Rapid, Geroge Copos, i-a propus să cumpere gruparea giuleşteană, Ioan Andone, Valeriu Argăseală, Anghel Iordănescu, Viorel Moldovan, precum şi fostul agent de jucători Ioan Becali împreună cu doi impresari străini.

Jocul a fost întrerupt aproximativ cinci mainute, din minutul 83, din cauza obiectelor contondente aruncate de fani pe teren. Pentru calmarea spiritelor au intervenit pe teren atât stewarzii cât şi jandarmii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ