Meciuri de foc in "optimi" la EURO 2016

| 24 iun, 14:07

Am ajuns si-n faza optimilor de finala la EURO 2016, iar emotiile incep sa creasca. Vom avea parte de meciuri interesante incepand de sambata, iar noi am incercat sa punem in evidenta cateva idei principale inainte sa decideti pe cine pariati.

Elvetia - Polonia - Este meciul dintre doua formatii ce n-au cunoscut gustul infrangerii pana acum. Polonezii n-au primit gol in faza grupelor, in timp ce elvetienii au incasat unul singur, de la Bogdan Stancu, din penalty. Asistam la o alta partida fara prea multe reusite?

Croatia - Portugalia - Lusitanii au reusit sa dea “din lac in put” in ultima partida din grupe. Asta pentru ca, exceptand ultimele 15 minute cu Cehia, croatii au afisat cel mai frumos si convingator joc de la acest Euro. Ronaldo, Nani si restul sigur ar fi preferat o Anglia ce duce lipsa de inspiratie la mijlocul terenului.

Tara Galilor - Irlanda de Nord - Tara Galilor a surprins placut la acest turneu final, ca joc si ca rezultate. De cealalta parte, Irlanda de Nord a miscat ceva doar prin prisma rezultatelor finale. Diferenta sigur va fi facuta de liderii Tarii Galilor: Bale si Ramsey.

Ungaria - Belgia - Ungurii au surprins pe toata lumea si au incheiat neinfranti o grupa cu Portugalia, Islanda si Australia. Belgienii, dupa ce au pierdut partida de debut cu Italia, si-au ridicat jocul si au aratat ca sunt o formatie ce se poate gandi la titlul european.

Germania - Slovacia - Neuer a scapat fara gol la acest turneu final, cel putin pana acum. Totusi, Slovacia este echipa ce-si bazeaza jocul pe forma unui singur jucator: Hamsik. Va fi inca un meci in care nemtii nu vor forta si vor izbuti sa treaca mai departe?

Italia - Spania - Este meciul asteptat de toata lumea. Ambele echipe au aratat bine pana acum, desi au pierdut ultimul meci din faza grupelor. Este reeditarea finalei de acum patru ani, atunci cand ibericii se impuneau categoric, scor 4-0.

Franta - Irlanda - Irlandezii nu pot sa uite de acel hent facut de Henry in barajul pentru Cupa Mondiala din Africa de Sud. Si sigur nu puteau sa-si doreasca un alt adversar pentru “optimi”. Francezii, insa, nu prea au aratat nimic pana acum si nu prea ar fi vrut sa intalneasca o nationala ce va da totul pe teren.

Anglia - Islanda - Va fi probabil cel mai fizic duel de la acest European. Islandezii o vor face pentru ca asa e jocul lor, in timp ce englezii au aratat ca, desi misca mingea binisor, nu produc suficienta viteza in linia de mijloc. Deci, vom vedea mai multe mingi aruncate in careu decat de obicei.

Intre cine se va alege campioana europeana? Daca ar fi sa profitam de cote, Unibet ne ofera una imensa: Italia sa se impuna in finala, cota 19. Alta aproape la fel de buna este ca trofeul sa fie acontat

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 dec, 04:08
edudgeLix
site goascribe.com approved pharmacy stromectol cheapest
14 Number of first degree relatives with breast cancer 0 or 1 1 1 1 1 2 2 ivermectin for humans amazon

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ