Medic: „Nimeni n-ar trebui să muncească dimineaţa de la 8.00 la 9.00. ÎMBOLNĂVEŞTE angajaţii”

| 09 sep, 16:26

Corporatistii trebuie sa afle concluziile unui academician de la Oxford. Acesta sustine ca lucrul de la 8.00 sau de la 9.00 este un chin pentru angajati si ca nimeni nu ar trebui sa munceasca inainte de ora 10.00.

Dr. Paul Kelley sustine ca munca de dimineata ne imbolnaveste la propriu. „Aceasta este o problema uriasa a societatii. Nimeni nu ar trebui sa inceapa programul de lucru mai devreme de ora 10.00. Angajatii sunt privati de somn. Avem o intreaga societate privata de somn suficient”, sustine Kelley.

Doctorul considera ca trebuie schimbata atat ora la care incep programul de lucru angajatii, cat si ora la care incep cursurile in scoli. „Nu putem sa ne schimbam bioritmul natural de 24 de ore. Organismul nu poate invata sa se trezeasca la o anumita ora. Trupul nostru se sincronizeaza cu soarele si noi nu suntem constienti de asta”, mai spune Kelly, potrivit metro.co.uk.

Lipsa somnului ne afecteaza profund. „Este extrem de daunator pentru sistemele organismului, afectand atat sistemul emotional, cat si performanta fizica”, mai spune profesorul de la Oxford.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ