Medicii aruncă BOMBA: Ce PĂŢEŞTI dacă te SPELI zilnic cu SĂPUN

| 27 oct, 09:07

O piele prea curata poate sa-ti distruga sanatatea, spune un medic din SUA. Dr. Robynne Chutkan, gastroenterologista si autoare a cartii de specialistate, The Microbiome Solutio, sustine ca sapunul inlatura bacteriile menite sa-ti tina pielea sanatoasa, fara acnee sau eczeme.

Cele mai multe sapunuri anti-bacteriene contin chimicale dure care strica echilibrul bacteriilor de la suprafata pielii. Si, asa cum probabil stiai deja, microbii sunt cruciali pentru digestie, sanatatea pielii si imunitate.

Dr. Robynne Chutkan sustine ca, atunci cand ne spalam zi de zi cu sapun, nu facem altceva decat sa ne curatam pielea de bacteriile care ne mentin pielea sanatoasa.

De altfel, medicul sustine ca singurele zone ale corpului care au nevoie de spalare cu sapun sunt axila si abdomenul. In rest, o simpla clatire cu apa este suficienta pentru curatarea pielii, chiar si dupa o ora petrecuta la sala.

“Mizeria nu provoaca boli. Insa eliminarea constanta a bacteriilor bune de pe piele s-ar putea sa ne distruga imunitatea”, spune ea.

Solutia acestui medic o reprezinta sapunurile delicate, facute din ingrediente organice.

Ea sustine, de asemenea, ca o zi pe saptamana petrecuta la o ferma, un pranz servit in parc sau legume cumparate de la piata iti pot intari imunitatea prin crearea unei “comunitati” de bacterii sanatoase.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 oct, 19:11
MARIA
Furtuna gandirii pozitive
Rabdarea este ingredientul obligatoriu al oricarei afaceri si al oricarei activitati eficiente. Cautam urgent, colaboratori part time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial, ce vizeaza piata americana a cartilor electronice. Incheiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa [email protected]
27 oct, 11:03
bianca
Bani pe net
Castiga bani! In premiera absoluta la nivel mondial! Castiga bani si bucura-te de timpul tau liber! Un nou sistem, impecabil de eficient, te ajuta sa-ti cladesti un viitor mult mai bun! Castiga bani cu cel mai revolutionar program de lucru part-time la domiciliu! Te ajutam pas cu pas sa castigi! Cere acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ